今天是:    本站寻求合作或转让。     设为首页       加入收藏
碑文定制-卡塔尔世界杯bob综合体育登入碑文-卡塔尔世界杯bob综合体育登入卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载-藏头诗定制-卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载定制专业古卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载卡塔尔世界杯bob综合体育登入,卡塔尔世界杯bob综合体育登入诗歌,卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载卡塔尔世界杯bob综合体育登入,卡塔尔世界杯bob综合体育登入现代卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载卡塔尔世界杯bob综合体育登入诗歌情诗卡塔尔世界杯bob综合体育登入古文五言诗七律古卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载对联创意中秋礼品生日礼物 卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载定制-卡塔尔世界杯bob综合体育登入卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载-卡塔尔世界杯bob综合体育登入卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载-藏头诗定制-卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载定制专业古卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载卡塔尔世界杯bob综合体育登入,卡塔尔世界杯bob综合体育登入诗歌,卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载卡塔尔世界杯bob综合体育登入,卡塔尔世界杯bob综合体育登入现代卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载卡塔尔世界杯bob综合体育登入诗歌情诗卡塔尔世界杯bob综合体育登入古文五言诗七律古卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载对联创意中秋礼品生日礼物
卡塔尔世界杯bob综合体育登入碑文 卡塔尔世界杯bob综合体育登入卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载歌赋 网站建设推广 咏读名著 技术文章 空间域名知识 报修系统开发 网页课程设计指导
 
首页 技术文章 本站最新动态 空间域名知识 卡塔尔世界杯bob综合体育登入卡塔尔世界杯BOB综合体育APP下载歌赋 卡塔尔世界杯bob综合体育登入碑文 学习 咏读名著 诗画欣赏
大学英语四级词汇训练1200题(7)
作者:大学英语四级词汇  出处:大学英语四级词汇  更新时间: 2007年06月18日 
大学英语四级词汇训练1200题

Test 7

1. This rock has to be _______ in order to build a road.

A. blasted B.explored C.hired D.maintained

2. He did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.

A. wounded B.injured C.hurt D.injury

3.When they returned to the river, they found that the boat had _______ away.

A.framed B.frosted C.frowned D.floated

4.If you need further information, please _______ our office.

A.constant B.construct C.contact D.contain

5.During the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.

A.bulledts B.devil C.bible D.depth

6.We watched the ship until it became only a _______ in the distance.

A. point B.jar C.stove D.dot

7.The English proverb ‘_______ the rod and spoil the child’ means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character.

A. rule B.rug C.clap D.spare

8.The _______ was only sentenced to pay a fine of $10,000.

A. worm B.trial C.tube D.criminal

9.Higher education in China is free but the _______ for entrance is strong.

A. comparison B.consequence C.competition D.crawl

10.The light is too _______ for me to read. I can not stand any more.

A. rid B.ripe C.soup D.dim

11.The water _______ from the tap and damaged all the books in my study.

A. sprayed B.puzzled C.inclined D.exported

12.In the United States, Congress makes the laws and the President _______ them.

A. orders B.conquers C.executes D.hedges

13.She is too _______ to answer questions in the class.

A. eagle B.cough C.eager D.couch

14.We enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.

A. beams B.beans C.beef D.beer

15.In the _______ English reading course, the students have to read a lot.

A. extensive B.mechanical C.mercury D.opera

16.He gave up his study in college in _______.

A. bundle B.butcher C.ash D.despair

17.Several people _______ the car accident.

A. witnessed B.proved C.swallowed D.drugged

18.They will _______ the project with the necessary funds.

A. refer B.relate C.furnace D.furnish

19.I took it for _______ that you wouldn’t come here again.

A. grand B.tame C.granted D.thumb

20.He was sent to London on a special _______.

A. missing B.missile C.mission D.mistress

21.This light shelf is strong enough to _______ all the books here.

A. wipe B.wax C.survey D.sustain

22.The _______ Court is the highest court in the United States.

A. Vital B.Thunder C.Reverse D.Supreme

23.Our university has an international student exchange _______ with the University of Wyoming in the United States.

A. procession B.provision C.profession D.program

24.He ________ of me the best way to go.

A. investigated B.inquired C.frightened D.resorted

25.Mr. White tried to _______ this job through the influence of his father.

A. harness B.fetch C.curse D.obtain

26.The police dog finally found the _______ of the prisoners of war.

A. steep B.resolution C.porter D.trail

27.As the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.

A. symbol B.source C.pan D.carpenter

28.A big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.

A. affecting B.blocking C.creating D.mating

29.As far as I see, this book has its own _______.

A. merit B.signal C.visible D.swift

30.This tree is too _______ to be planted in this area.

A. tremendous B.vigorous C.shy D.tender

31.This product is _______ to change without notice.

A. despite B.evil C.subject D.crust

32.I don’t know how he can _______ himself for such conduct.

A. justify B.locate C.rear D.swear

33.The stolen watch has been _______ to its owner.

A. retired B.pitched C.restored D.cured

34.It is _______ cold this winter in Xi’an.

A. considerably B.tight C.naval D.moreover

35.It has been my _______ to meet with this accident.

A. journal B.reduction C.affect D.fate

36.Her smile _______ her secret even though she didn’t admit the fact.

A. reviewed B.reversed C.responded D.revealed

37.He ________ that he could finish the job without any help.

A. designed B.headed C.claimed D.preserved

38.Professor Li _______ his success to his mother.

A. owns B.ruins C.owes D.roars

39.The election _______ for the State governor has begun this year.

A. campaign B.bolt C.hell D.immense

40.Anyone without _______ illness can do this simple job.

A. mild B.mind C.mental D.mend

41.Glass may _______ at high temperature.

A. profit B.pronounce C.sting D.melt

42.Silver _______ electricity far better than other materials.

A. equips B.strikes C.cracks D.conducts

43.Everyone is encouraged to _______ food or clothing for those who suffered a great deal in the flood.

A. attribute B.distribute C.contribute D.drift

44.White teeth are a sharp _______ to black skin.

A. content B.contract C.contrast D.contain

45.Tom is _______ about photography. He spends nearly all his money on it.

A. justice B.innocent C.fierce D.crazy

46.We need help from the other countries. But we do not _______ on others for support.

A. engage B.lean C.strip D.multiply

47.We will _______ the plan because of the cost.

A. council B.journal C.damp D.oppose

48.Our train is _______ at Shanghai at seven o’clock this evening.

A. due B.crystal C.cushion D.cooperation

49.Her voice was _______ in the noise.

A. filled B.entertained C.enormous D.drowned

50.He is very _______ in his family and never does anything against his wife.

A. hence B.possess C.outer D.humble

答案:
1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.D 7.D 8.D 9.C 10.D 11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.D 17.A 18.D 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.B 25.D 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D 31.C 32.A 33.C 34.A 35.D 36.D 37.C 38.C 39.A 40.C 41.D 42.D 43.C 44.C 45.D 46.B 47.D 48.A 49.D 50.D

 (本文已被浏览 3911 次)

阅读排行
 
 
推荐文章
版权所有:吉祥小窝
Copyright (c) 2005-2021 www.weihui8.com. All Rights Reserved   
    声明:如果本站有侵犯您权益的信息,请告之,我们将在第一时间删除。
豫ICP备06002589号-1